For Kina: Med øyeblikkelig virkning fjerner disse landene restriksjoner!

01Japan, Korea og Australia justerer sine retningslinjer for å øke antallet innkommende og utgående flyvninger

I følge det australske føderale helsedepartementet har Australia fjernet kravet til ny kronetest før reisen for passasjerer som ankommer fra Fastlands-Kina, Hong Kong SAR, Kina og Macau SAR, Kina fra 11. mars.

3-24-1

I Øst-Asia har Sør-Korea og Japan også gjort nye endringer i sine retningslinjer for passasjerer som kommer fra Kina.

 

Den sørkoreanske regjeringen har besluttet å oppheve alle restriksjoner på forebygging av epidemier for personer som kommer fra Kina fra og med 11. mars. Fra og med i dag vil det ikke være behov for å sende inn et negativt pre-trip nukleinsyretestsertifikat og ikke nødvendig å fylle ut karanteneinformasjon for å komme inn i systemet når du kommer inn i Korea fra Kina.

 3-24-2

Japan har lempet på karantenetiltakene for innreise fra Kina siden 1. mars, og justert fra full testing til stikkprøver.

3-24-3

02Europas "utfasing" av restriksjoner kan øke turismemarkedet

 

In Europa, EU og Schengen-landene har også blitt enige om å "fase ut" sine restriksjoner på reisende fra Kina.

 

Blant disse landene har Østerrike implementert den siste justeringen av de "østerrikske innreisereglene for det nye kroneutbruddet" siden 1. mars, noe som ikke lenger krever at reisende fra Kina presenterer en negativ nukleinsyretest før ombordstigning og ikke lenger sjekker testrapporten ved ankomst. i Østerrike.

 3-24-4

Den italienske ambassaden i Kina har også kunngjort at fra og med 1. mars vil reisende fra Kina til Italia ikke lenger være pålagt å presentere en negativ antigen- eller nukleinsyretest innen 48 timer etter ankomst til Italia, og de vil heller ikke være pålagt å gjennomgå en ny koronavirustest ved ankomst fra Kina.

3-24-5

10. mars kunngjorde US Centers for Disease Control and Prevention (CDC) at USA hadde eliminert det obligatoriske neo-coronavirus-testingskravet for kinesiske reisende til USA fra og med den datoen.

 3-24-6

Tidligere har Frankrike, Sverige, Sveits og andre land lempet på eller eliminert midlertidige restriksjoner for de som reiser inn fra Kina.

Woneggs minner deg om å være klar over endringene i innvandringspolitikken når du reiser.


Innleggstid: 24. mars 2023